Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka li i Hrvate ovo?

Trećina Grka zbog krize ima problema u krevetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljeno je službeno istraživanje da Grci zbog krize manje vode ljubav, manje odlaze matičaru, no više su nevjerni svojim partnerima!

U intimi spavaće sobe, romantike čini se, nema. Trećina Grka priznaje: gospodarska kriza negativno je utjecala na njihov seksualni život. 'Sigurno je utjecala. Supruga i ja primijetili smo da se naš spolni nagon smanjio', rekao je 40-godišnji Efthimios Efthimoudis. Neke Grke kriza je zaobišla. Odricanja nema, bar ne u krevetu.

Pročitajte i ovo Ruska podmornica kriza u Europi Ozbiljno upozorenje iz središta Europske unije: “Rusija se priprema za dugi sukob sa Zapadom” Slika nije dostupna migrantska kriza Plenković na tursko-grčkoj granici: "Poslat ćemo Turskoj poruku da njihovi dobri odnosi s EU-om ovise o obje strane"

>> Merkel: Izlazak Grčke iz eurozone bila bi katastrofa

'Kada imate mnogo, mrzovoljni ste, jadni i nesretni. Kada ste siromašni, puni ste života, sreće i bezbrižni. Zato imate jači nagon', objasni je 56-godišnji Christos Malakos. Da su takvi manjina, pokazao je i pad broja novih brakova za tri četvrtine, a udvostručio se i broj Grka koji varaju partnere. Studiju je naručio atenski Androloški institut. Ustanova koja se bavi istraživanjem muške plodnosti i spolne disfunkcionalnosti zabrinuta je snažnim rastom potražnje za njezinim uslugama.

'Financijski problemi i seksualna aktivnost povezani su zbog depresije. Nemate novca, nemate posao, ne vidite budućnost. To su depresivna melankolična razmišljanja i to smanjuje seksualnu aktivnost', rekao je Konstantinos Konstantinidis, predsjednik Androloškog instituta.Slične, negativne rezultate krize na seksualni život pokazala su istraživanja i u drugim zemljama. Zbog sve praznijih novčanika, u krizi je teško stradao i najstariji zanat na svijetu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene