Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgodio promjenu spola

Transseksualac očekuje blizance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruben Noe Coronado, 25-godišnjak iz Španjolske, odgodio je operaciju promjene spola u muškarca tako da može zadržati svoje ženske reproduktivne organe kako bi rodio.

Coronado je zatrudnio uz pomoć potpomognute oplodnje, nakon što su liječnici njegovoj djevojci, majci dvoje djece iz prijašnje veze, rekli da ne može imati više djece, piše Telegraph. Coronado koji je rođen kao žena, a još uvijek se smatra ženom prema španjolskim zakonima, rodit će do kraja rujna. On je prvi španjolski transseksualac koji je zatrudnio, a vjeruje se da će biti prvi transeksualac na svijetu koji će roditi blizance ukoliko sve bude išlo prema planu.

Pročitajte i ovo Kelsey Hatcher MEDICINSKI FENOMEN Žena s dvije maternice rodila dvaput u dva dana: Ovo se događa jednom u 50 milijuna slučajeva Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

Djecu će odgajati sa svojom 43-godišnjom partnericom Esperanzom Ruiz s kojom se planira vjenčati prije poroda. Kada postane roditelj, podvrgnut će se operaciji koja će mu promijeniti spol i postat će otac, a njegova partnerica bit će majka. Trenutačno živi u Barceloni u koju se doselio prije dva mjeseca iz Malage zbog obiteljskih problema.

Transseksualna trudnoća je normalna

'To je kao da ste rođeni s tri ruke. Iskorištavate ih dok ih imate, a rješavate ih se kada vam zasmetaju', kaže Coronadu te dodaje da neće prodati svoju priču, ali priznaje da je razmišljao o prodaji fotografije na kojoj će izgledati trudan jer će je svi zasigurno željeti imati. 'Ako ja to ne učinim, netko drugi hoće, pa će zaraditi bogatstvo', dodao je. Rekao je kako se odlučio javno progovoriti o ovome kako bi ljudi počeli transseksualnu trudnoću doživljavati kao normalnu.

Prošlog je lipnja Amerikanac Thomas Beatie dospio na naslovnice novina širom svijeta nakon što je rodio kćer, Susan Juliette. 35-godišnjak, rođen kao Tracy Lagondino ovo ljeto očekuje drugo dijete sa svojom suprugom Nancy.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene