Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ranije spašena s istog mjesta

Tragičan kraj potrage: Slovenka pronađena mrtva u tunelu na planini

Spašavanje slovenske državljanke u veljači
Spašavanje slovenske državljanke u veljači Foto: Facebook/GSS Mostar
Velika akcija potrage za slovenskom državljankom na planini Velež u Bosni i Hercegovini, završila je tragično.

Gorska službe spašavanja stanice Mostar potvrdila je da su njihovi timovi u subotu u 8:30 sati, nedugo po izlasku na teren, pronašli tijelo preminule M.D. (44) iz Celja.

Pročitajte i ovo HGSS spasio Francuza Akcija kod Milne HGSS objavio upute koje vam mogu spasiti život: Kako poslati lokaciju da vas što prije pronađu

Nesretna Slovenka pronađena je u tunelu bivšeg vojnog objekta, doznaje Dnevni avaz, a više o uzroku smrti doznat će se nakon očevida liječničke i policijske ekipe, kao i dežurnog tužitelja federalne jedinice.

Majka alarmirala policiju

Policija je u petak na planini Velež pronašla automobil marke Škoda, kojim se Slovenka dovezla na to područje, nakon što se njezina majka javila policiji u Mostaru. Ispričala im je da je posljednji put s kćerkom razgovarala telefonom 10. kolovoza, kada joj je rekla da je na Veležu, nakon čega je s njom izgubila kontakt.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja HGSS-a - 1 bili u grupi turista Stradali u odronu kamenja: HGSS izvukao dvoje ozlijeđenih stranaca iz kanjona Velike Paklenice

Pročitajte i ovo Mario Golem ZA Dnevnik Nove TV HGSS-ovci koji su spasili strane planinare u Nacionalnom parku Paklenica: "Čuli su se jauci i povici... To su veliki gubici krvi"

Preminulu Slovenku je GSS BiH već spašavao u veljači ove godine s gotovo istog mjesta. Ona se tada zatekla u dubokom snijegu na vrhu Brasine na Veležu, kada ju je spasila ekipa gorske službe spašavanja Mostar.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene