Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte

TOP Fotografije tjedna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo vam fotografije iz svih dijelova svijeta, a među njima su i one koje su zabilježile posebno zanimljive trenutke.

Susret koji su svi pomno pratili na summitu G20, onaj između Vladimira Putina i Baraca Obame, analizirao se iz svih kuteva. Razgovarali su na marginama no sudeći po onome što su kasnije rekli, nisu približili stajališta po pitanju Sirije.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Aleksej Navaljni Forenzičko izvješće Procurili strašni detalji o smrti Alekseja Navaljnog: Četiri sata bio je čvrsto vezan za ruke i noge

Proteklog tjedna počeo je 70. filmski festival u Veneciji. Slavna glumica Scarlett Johannson u potpunosti je zablistala na crvenom tepihu u kreaciji koja je istaknula njezine atribute.

Dvije stotine ljudi ozlijeđeno je u lančanom sudaru više od 100 vozila u Velikoj Britaniji. Jedan od svjedoka je rekao da je vidljivost na cesti bila slaba, a vozači su se približavali raskrižju koje u tom trenutku nije bilo osvijetljeno.

Ovo je samo dio događaja o kojima su izvještavali svjetski mediji, a jedne od najzanimljivijih fotografija proteklog tjedna pogledajte u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene