Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanski listovi

Top 20 najbogatijih: Đukanović prvi na Balkanu i 20. u svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorski predsjednik Milo Đukanović najbogatiji je državnik na Balkanu i 20. u svijetu prema listi britanskog Independeta.

Referirajući se na Đukanovićevo bogatstvo od 10 milijuna funti Independet kaže da je to misterija, a spominje se i njegovo negiranje sudjelovanja u krijumčarenju cigareta. Talijanski premijer Silvio Berlusconi drži peto mjesto sa 6 milijardi funti, a britanska kraljica je na 13. mjestu s 300 milijuna funti.

Pročitajte i ovo Putin i Vučić u Beogradu (Foto: AFP) Iz Beograda Andrija Jarak Putin u Srbiji: ''Mjere osiguranja iznimno su stroge. Čuva ga 2000 policajaca i specijalnih ruskih tajnih agenata'' Predsjednik Francuske Emmanuel Macron (Foto: AFP) Složni u dobrim namjerama Svjetski državnici poslali poruke mira, nadanja i dobrih želja za Novu godinu 2019.

Na prvom mjestu top 20 najbogatijih svjetskih vođa nalazi se 82-godišnji tajlandski kralj Bhumibol Adulyadej s imovinom 'teškom' 20 milijardi funti. Iza njega je sa svojih 13.5 milijardi funti sultan Bruneja koji bogatstvo 'uzgaja' na bogatim rezervama nafte. 12 milijardi funti smjestilo je predsjednika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Khalifa bin Zayed Al Nahyana, na treće mjesto. Na četvrtom mjestu je kralj Saudijske Arabije s 12 milijardi funti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene