Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi u Britaniji

Tko pljačka London? Kćer milijunaša i ambasadorica Olimpijskih igara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od izgrednica u Londonu je i 18-godišnja Chelsea Ives, ambasadorica Olimpijskih igara koje će sljedeće godine ugostiti britanska metropola.

Ives je uhićena prošle nedjelje i provela je noć iza rešetaka, a u zatvoru je završila nakon bacanja jedne od policijskih blokada na vozilo javnih snaga reda i mira. Navodno je iza rešetaka završila nakon prijave od strane vlastitih roditelja koji su je 'cinkali' nakon što su je prepoznali u jednom televizijskom izvještaju kako stvara nerede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Među njima i djeca Neredi se proširili na Manchester: Bijesna rulja razbija, pljačka i pali aute Slika nije dostupna Razbijanje i pljačkanje Neredi u Engleskoj eskalirali, proširili se i na Birmingham!

'Gledali smo televiziju i smučilo nam se. Tada smo vidjeli nju. Reći da smo bili šokirani bilo bi preblago...Ne samo da je to bio netko koga znamo, već naša kćer. Ona je odlična učenica, dobra sportašica i sjajna pjevačica. Divno je, kreativno i talentirano dijete',  komentirala je Adrienne Ives, majka uhićene ambasadorice Igara.

Očito je da nerede u Londonu ne rade, kao što većina teorija tvrdi, isključivo neškolovana i siromašna britanska mladež. Među onima koji su razbijali izloge, krali bijelu tehniku i odjeću te palili policijske automobile su kćerka britanskog milijunaša, student prava, djelatnik u operi,  pa čak i jedan kuhar organske hrane.

Tako je 19-godišnja kćer milijunaša Laura Johnson uhvaćena s robom vrijednom 5 tisuća funti. U njenom automobilu pronašli su dva televizora, mikrovalnu pećnicu i nekoliko mobitela. Do petka ujutro policija je u Londonu uhitila više od 1000 osoba, a protiv njih 591 podignute su optužnice protiv remećenja javnog reda i mira. (J.G./Totalsport)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene