Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevrnuo se na stranu

Teška željeznička nesreća: Troje mrtvih, 46 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe poginule u teškoj željezničkoj nesreći kod kanadskog grada Burlingtona.

Vlak sa šest lokomotiva putovao je od Niagarinih slapova u Ontariju prema Torontu. 'Ozlijeđeno je 45 putnika, od kojih je troje ljudi teže. Ranjen je i jedan član posade vlaka, dok je troje inženjera poginulo', izjavio je John Marginson, šef operativnog ureda VIA željeznica. Nesreća se dogodila u popodnevnim satima, po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru" Ilustracija Zadržana na liječenju Djevojčicu udario vlak, u teškom je stanju: Policija objavila uzrok nesreće

>> Švicarski superbrzi vlak na probnoj vožnji u Norveškoj izletio s tračnica!

Iz VIA Raila, čiji je vlasnik kanadska vlada, izviješteno je da su tri putnika s težim ozljedama prevezena zračnim prijevozom u lokalne bolnice. Osim njih hospitalizirano je još 40 ljudi. 'Bili smo pokraj stanice i odjednom se čuo udarac te se činilo kao da su se tračnice pomaknule. Tada s vlak prevrnuo na stranu i nastavio se tako kretati. Bilo je gotovo poput avionske nesreće', ispričala je Dana Della koja se nalazila na cesti pokraj tračnica, javlja Reuters.

'Ovo mi je prvi puta da sam išla vlakom, inače me roditelji voze u Toronto. Znači prvi puta sam to učinila i neću više nikada', ispričala je Allison Van Wallis. Uzrok nesreće se još istražuje, a područje se osigurava jer je nakon nesreće navodno iscurilo goriva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene