Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržana na liječenju

Djevojčicu udario vlak, u teškom je stanju: Policija objavila uzrok nesreće

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djevojčicu je u utorak naveče udario teretni vlak i odbacio više metara. Pružena joj je liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

U utorak navečer u 17:25 djevojčicu je udario teretni vlak na željezničkom stajalištu u Zadubravlju. Nalazi se u teškom stanju u bolnici u Slavonskom Brodu, a policija je sada objavila kako je došlo do nesreće.

Srednjoškolka je izašla iz putničkog vlaka i neoprezno pokušala prijeći željezničku prugu, ali je tada udario teretni vlak i odbacio više metara.

Pročitajte i ovo Policija traži ovog mladića - 2 Mole građane za pomoć Pokušaj ubojstva nožem u centru Zagreba: Policija traži ovog mladića, prepoznajete li ga?

Ozlijeđenoj djevojčici je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške.

"Tijekom trajanja očevida u vremenu od 17:33 do 18:55 sati, promet je bio zatvoren južnim kolosijekom željezničke pruge, dok je u vremenu od 17:33 do 20:15 sati bio zatvoren i sjevernim kolosijekom", izvijestili su iz PU brodsko-posavske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dugine obitelji Ustavni sud donio važnu odluku za istospolne zajednice: "Značajan korak naprijed"

Policijski službenici o navedenom događaju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene