Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JEZIV SLUČAJ IZ AFGANISTANA

Policija spasila ženu 25 godina zatočenu u mračnoj sobi, hranili su je kroz prozor

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je spasila ženu koja je 25 godina bila zatočena u mračnoj sobi u glavnom gradu Afganistana, objavilo je u četvrtak talibansko ministarstvo unutarnjih poslova.

Žena je držana u prostoriji punoj krhotina i smeća, prema uznemirujućim fotografijama koje je objavilo ministarstvo. Hranu su joj davali kroz prozor.

"Osjeća se nesigurno i uplašeno kad vidi druge ljude", rekao je glasnogovornik ministarstva Abdul Matin Kani opisujući njezine muke.

Žena se liječi u bolnici u Kabulu nakon što je podvrgnuta psihičkim i tjelesnim ozljedama. Pothranjena, također je postala ozbiljno anemična, rekao je liječnik. Kosti su joj istrošene, a zglobovi oštećeni, kažu liječnici.

Pročitajte i ovo Marcelo Rebelo de Sousa optužili ga za seksizam VIDEO Predsjednik sablaznio javnost neprimjerenim izjavama: "Kći bi se mogla prehladiti. Jeste li joj vidjeli dekolte?"

Godinama je trpjela muke nakon rastave od prvog supruga, s daljnjim problemima uključujući neplodnost, kaznena djela njezine braće i spor oko nasljedstva, rekla je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija usmrćena iz službenog oružja svog dečka Tragedija u Osijeku: Praznio je policijski pištolj i slučajno upucao djevojku (21), preminula je na licu mjesta

Uhitili su četvoricu članova njezine obitelji, uključujući brata i nećake. Policija kaže da se slučaj istražuje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene