Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekstremno nasilna snimka

Talibani brutalno pogubili 16 pakistanskih policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistanski talibani su u javnost pustili snimku brutalnog ubojstva 16 pakistanskih policajaca koje su prošli mjesec zarobili na sjeverozapadu Pakistana.

Snimku pogubljenja stavili su na video portal LiveLeak, no ubrzo je povučena.

Pročitajte i ovo Rusija planira ukloniti Talibane s popisa terorističkih organizacija Službeno nitko nije priznao Afganistan Rusija planira ukloniti talibane s popisa terorističkih organizacija: "Oni su de facto vlast u Afganistanu" Slika nije dostupna 'Živi i zdravi' Talibani pustili dvoje Švicaraca u Pakistanu

Na snimci se vide pakistanski policajci, odjeveni u tradicionalnu uniformu shalwar kameez, ruku zavezanih na leđima i poredani ispred četvorice talibanskih militanata koji imaju pokrivena lica, javljaju svjetske agencije. 

Talibani potom počinju vikati na policajce optužujući ih 'da su neprijatelji Boga' i krivci za smrt šestero djece na sjeverozapadu regije Swat Valley. Nakon toga otvaraju vatru i ubijaju policajce.

Glasnogovonik pakistanske vojske general bojnik Athar Abbas potvrdio je sadržaj snimke. Abbas je kazao da su policajce zarobili militanti koji su 1. lipnja ušli u regiju Upper Dir iz Afganistana.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene