Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tajnom agentu otpali lažni brkovi za vrijeme intervjua

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agent britanske tajne službe MI6 prilično se osramotio kada su mu za vrijeme intervjua za BBC počeli otpadati lažni brkovi, kojima je pokušao sakriti svoj pravi izgled lica.

'John', kako ga je predstavio televizijski novinar Justin Rowlatt, davao je intervju u kojem je trebao opisati život i posao pravog agenta tajne službe,  a sve u svrhu novačenja novih članova za rad u MI6. 

Pročitajte i ovo Rusi otkrili ukrajinskog špijuna Dobio 11 godina zatvora Rusi otkrili ukrajinskog špijuna: Pokušao nabaviti tajne komponente raketnog sustava Charles McGonigal plaćao mu i putovanja Bivši agent FBI-a ide u zatvor: Plaćao ga albanski obavještajac

No, zbog jake rasvjete, odnosno topline koju proizvodi, počelo je slabiti ljepilo koje je lažne brkove držalo za lice.

- Imao je brkove i tamne naočale, sjedio je preko puta mene u Ministarstvu vanjskih poslova i sve je išlo kako treba. No, nakon nekog vremena primijetio sam da svako malo dodiruje svoju gornju usnu. Bilo je očito da brkovi lagano klize s njegova lica i da je on toga itekako svjestan, ispričao je kasnije Rowlatt.

- Pokušao sam to ignorirati, ali u prvoj kratkoj stanci snimanja rekao sam mu da mu brkovi otpadaju, a on je odgovorio: O moj bože, i mislio sam da bi se to moglo dogoditi, otkriva dalje Rowlatt i dodaje da se 'John' dobro nosio sa situacijom.

- Naprosto ih je skinuo, stavio u džep i našalio se u vezi toga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene