Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritike Rusiji neutemeljene?

PANIKA U NATO-u I ŠOKANTNO PRIZNANJE: Rusi su bolji i efikasniji od nas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Efikasno i precizno' - tim se riječima u tajnom izvješću NATO-a opisuje ruska vojna operacija u Siriji.

Ruska borbena skupina u Siriji je pokazala izuzetnu učinkovitost i profesionalnost, navodi se u njemačkom časopisu FOCUS koji citira povjerljive analize NATO-a, a prenosi RT.com

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Vladimir Putin Jedanaestero pritvorenih "Jeste li sigurni?" Rusija ne vjeruje da je za pokolj u Moskvi odgovorna Islamska država, prstom upiru na drugu stranu

Ruski kontingent koji djeluje u Siriji je uspješniji od raširenih grupa koalicije poredvođene SAD-om koja se bori protiv Islamske države, piše FOCUS koji je došao do posjeda tajnog izvješća NATO-a koje su izradili vojni stručnjaci koji tvrde - ruska operacija pokazuje bolje rezultate zahvaljujući odličnoj obuci pilota i snazi aviona.

U izvešću se navodi i da su SU-35, ruski borbeni avioni, suvremeniji i precizniji od većine zapadnih aviona. Njih 40 koji se nalaze u sirijskoj Latakiji izvode i do 75 preleta dnevno i svaki put nanose 'točne i efikasne udare' po pozicijama Islamske države. S druge strane, NATO sa 180 vojnih aviona dnevno pogađa tek 20 meta.

Analitičari NATO-a navode i da je upravo ruska operacija natjerala teroriste Islamske države u bijeg, a civilne žrtve zbog kojih Washington gotovo svakodnevno kritizira Moskvu se u izvješću nigdje ne spominju.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene