Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privatizacijske malverzacije

Tajkunu Miškoviću određen jednomjesečni pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom od najbogatijih Srba Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku te još četvorici osumnjičenih za privatizacijske malverzacije, određen je pritvor u trajanju od 30 dana.

Srbijanskom tajkunu Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku te još četvorici osumnjičenika sudac beogradskog Specijalnog suda odredio je jednomjesečni pritvor, dok su ostali osumnjičeni pušteni da se brane sa slobode, javlja B92.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Slika nije dostupna Odvjetnici demantiraju B92: Nakon uhićenja Mišković zaprijetio Vučiću da neće dočekati večer?

>> B92: Nakon uhićenja Mišković zaprijetio Vučiću da neće dočekati večer?

Mišković je jedan od najbogatijih državljana Srbije, a Tužiteljstvo za organizirani kriminal sumnjiči ga za malverzacije u privatizacijama tvrtki za održavanje cesta teške oko 30 milijuna eura.

Na pitanje novinara kako su se branili osumnjičeni, tužitelj Miljko Radisavljević odgovorio je da ih je većina negirala navode iz kaznene prijave, ali da je Tužiteljstvo sada sigurno da postoji osnovana sumnja da su izvršili djelo koje im se stavlja na teret.

Otac i sin Mišković te ostali uhićeni su u srijedu, a prema navodima kaznene prijave, od 2005. do 2010. godine su kao suvlasnici privatizirane tvrtke 'Preduzeće za puteve Niš' i još nekoliko tvrtki, neosnovano izvlačili novac i prisvajali si imovinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene