Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anonimna donacija

Djed Mraz darovao bolnicama 9 milijuna funti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anonimna donacija igračaka i opreme za djecu u vrijednosti nekoliko milijuna funti iznenadila je zaposlenike i male bolesnike u bolnicama za djecu diljem Britanije.

Tajni Djed Mraz donirao je božićne darove u vrijednosti devet milijuna funti za dvadesetak bolnica u cijeloj Britaniji, a svaka je dobila kamion pun poklona, Piše Ananova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opljačkali supermarket Djedovi Mrazovi pištoljem 'napunili' vreću s darovima Slika nije dostupna Od snijega i leda VIDEO: Najveći ledeni Djed Mraz

Daily Mail ipak je uspio otkriti tko je tajni dobročinitelj. Radi se o ženi koja je zamolila da ostane anonimna, a rekla je kako su joj u donacijama pomogli njezini poslovni suradnici koji također ne žele otkrivati svoj identitet.

‘Svaki je Božić u bolnicama tisuće djece, neki od njih su izuzetno bolesni. Ovo je naš način na koji pokušavamo pomoći da se razvedre. To samo pokazuje što se može dogoditi kada je čovjek darežljiv. Ne radi se o dobivanju publiciteta. Ne želimo da netko sazna tko smo. To je nešto što želimo učiniti jer smatramo da je dobro. Uistinu uživamo u činjenici da možemo unijeti sreću u dječje živote’, rekla je birtanskom Daily Mailu.

‘To je briljantna gesta. Igračke djeci omogućuju da u bolnici nešto rade, a ne samo da bulje u strop’, događaj je komentirala Marion Robinson, majka osmogodišnjeg Davida koji je u bolnici zahvaljujući anonimnim dobročiniteljima na poklon dobio gusarski bor.

Tracy Marsh, direktor odjela za prikupljanje dobrotvornih sredstava u dječjoj bolnici u Birminghamu rekao je kako su pokloni stvorili posebno veselu atmosferu, prenosi Birmingham Mail.

‘Zahvaljujemo na ovoj darežljivoj gesti anonimnom dobročinitelju koji je donirao igračke i prijevozniku koji ih je razvozio’, kazao je Marsh te dodao kako je uvjeren da će u živote djece ovi pokloni unijeti sate zabave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene