Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi poraz

Tadićeva supruga s djecom odselila kod roditelja i traži razvod?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boris Tadić, osim što je izgubio na izborima za predsjednika Srbije, ali i bitku u vlastitoj stranci DS, doživio je, čini se, još jedan, osobni poraz.

Naime, prema tvrdnjama Kurira, njegova supruga Tatjana odlučila je više ne živjeti s njim te se s djecom preselila kod svojih roditelja. Pozivajući se na svoj izvor, portal piše da je javna je tajna da Tatjana i Boris već duže vrijeme nisu u odnosu kao ranije i da cijeli Beograd priča o tome. Ipak, navodi izvor, sada je to doista ozbiljno, čak toliko da je Tatjana sa kćerima otišla kod svojih roditelja, a namjerava uskoro podnijeti i službeni zahtjev za razvod braka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dačić i Tadić zadovoljni Vučić gubitnicima posvetio temu iz serije 'Otpisani' Slika nije dostupna IZBORI U SRBIJI Prvi rezultati: Vučićevi 'naprednjaci' osvojili preko 48 posto glasova!

>> Tadić: Apeliram na moje kolege, na sve građane Hrvatske na suzdržanost i u ovome danu!

Tadićeva supruga, koja se i inače rijetko pojavljuje u javnosti, za sada nema komentara, a u DS-u su te tvrdnje demantirali. 'Boris Tadić živi sa svojom djecom. Po gradu se svašta priča, ali naravno da nije točno da se razvodi', odgovorili su Kuriru iz stranke.

Tadić je svoju sadašnju suprugu Tatjanu upoznao na jednom vjenčanju. S njom se ubrzo nakon razvoda od prve supruge Veselinke i vjenčao. U braku su dobili dvije kćeri.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene