Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje

Svjetski uglednik tvrdi: Eisenhower se 3 puta sastao s izvanzemaljcima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši savjetnik Pentagona i poznati britanski pisac i zaljubljenik u NLO-e tvrdi da se 34. američki predsjednik, Dwight D. Eisenhower, nekoliko puta tajno sastajao s izvanzemaljcima. Ovo je prvi put da to potvrđuje jedan svjetski uglednik!

Timothy Good, bivši savjetnik Pentagona i američkog Kongresa te poznati britanski pisac, tvrdi: Dwight D. Eisenhower se tri puta tajno sastao s izvanzemaljcima, a u organizaciji susreta sudjelovao je i FBI. Iako se odavno spominju susreti izvanzemaljaca s Eisenhowerom i Churchillom, ovo je prvi put, prenosi Daily Mail, da to potvrđuje i jedan ovakav uglednik.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

Good tvrdi da se Eisenhower s izvanzemaljcima sastajao 1954. godine u New Mexicu, a susrete su organizirali pomoću telepatskih poruka. Konačno, licem u lice, sastali su se tri puta u vojnoj bazi Holloman, tvrdi Good, u prisustvu brojnih svjedoka.  Tada je 'službeno' je bio na odmoru u Palm Springsu.

Govoreći u emisiji Franka Skinnera, na BBC2, Good je rekao da su s izvanzemaljcima godinama komunicirale vlade diljem svijeta. Još krajem 2010. mediji su pisali o tajnim dokumentima koji navodno potvrđuju da je Winston Churchill naredio da se svjedočanstva o postojanju NLO-a vode kao tajna. O svemu se navodno konzultirao upravo s Eisenhowerom.

Ondje je spominje pismo koje se odnosi na Churchilla, a koji je poslao neimenovani muškarac koji je tvrdio da je njegov djed kao tjelohranitelj prisustvovao razgovoru između Churchilla i Dwighta Eisenhowera. Tvrdi da su oni razmatrali kako riješiti susrete s NLO-ima pri čemu je Churchill izjavio da te informacije moraju ostati tajne idućih 50 godina kako ne bi izazvale masovnu paniku i uništilo povjerenje u Crkvu.

>> 'Izvanzemaljci su stupili s nama u kontakt, NSA ima dokaze'

>> 10 nikad otkrivenih NLO misterija

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene