Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon pobjede Vatrenih

"Pripremali smo se za razne scenarije, a onda smo ugledali Hrvate": Švedska policija dobila je dojavu o svađi u jednom stanu

Švedska policija
Švedska policija Foto: Polisen Värnamo
Policija u švedskom gradu Värnamu u petak je dobila dojavu koju neće tako brzo zaboraviti. Netko je pozvao policiju zbog buke koja je dopirala iz jednog stana, a činilo se kao i da se ruši namještaj - no po dolasku na mjesto događaja, policajci su se ugodno iznenadili. Anegdotu su podijelili na društvenim mrežama.

"Tijekom vikenda je naša patrola dobila zapovijed da zaustavi svađu u jednom stanu. Prema dostupnim informacijama, svađa je trajala dulje vrijeme i čak je zvučalo kao da se u stanu ruši namještaj. Putem smo razgovarali o vjerojatnim scenarijima kako bismo se kao patrola što bolje psihički pripremili.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti

Ispalo je da se radi o nečem sasvim drukčijem. Hrvatska je upravo pobijedila Brazil na Svjetskom prvenstvu i patrolu su dočekali samo razdragani navijači. Čestitali smo im na pobjedi i krenuli na sljedeću misiju u hladnoj i snježnoj prosinačkoj večeri", napisala je policija na Facebooku, a građani su ih u komentarima podsjetili da Hrvatska sutra igra protiv Argentine i da se pripreme na buku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene