Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MUP upozorava

Sve veći broj prijevara prilikom kupnji karata za OI u Londonu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova je iz Velike Britanije dobilo upozorenje o sve većem broju prijevara prilikom kupnje karata i organiziranja smještaja putem interneta.

'Od 27. srpnja do 12. kolovoza 2012. u Londonu će se održati XXX. Olimpijske igre. London će tako postati prvi grad u kojem su se olimpijske igre održale tri puta. Preko 10.000 sportašica i sportaša iz cijeloga svijeta natjecat će se u 300 sportskih disciplina, a natjecanja će se održavati na ukupno 34 sportska borilišta. 

Hrvatska policija je od policijskog časnika za vezu Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske dobila obavijest o većem broju prijevara prilikom internetske kupnje ulaznica i rezervacije smještaja u Londonu.

Naime, pojavio se određeni broj internetskih stranice koje bi trebalo izbjegavati prilikom kupnje ulaznica i rezervacije smještaja za Olimpijske igre u Londonu jer se sumnja da se bave prijevarama i piratstvom. 

Savjetujemo svim zainteresiranim da za kupnju karata koriste službenu i ovlaštenu internetsku stranicu www.london2012.com", stoji u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene