Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbio hitnu pomoć

Napad opasnog predatora: Surfera ugrizla velika bijela psina

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
64-godišnjaka je u utorak napala velika bijela psina blizu južnoaustralske obale. Preživio je napad te se sam odvezao u bolnicu. Novosti o napadu stigle su svega tjedan dana nakon smrti talentiranog 15-godišnjeg surfera.

U blizini grada Ellistona na jugu Australije 64-godišnjaka je u utorak napala velika bijela psina. Muškarac je nakon napada otplivao do kopna te se sam odvezao do bolnice u Elliston.

Otamo je prevezen u Kraljevsku bolnicu u Adelaideu, piše DailyMail.

Prema informacijama lokalnog surferskog portala BeachGrit, velika bijela psina muškarca je ugrizla između stražnjice i noge, a ostavila je i velike znakove ugriza na surferskoj dasci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opasno vrijeme DHMZ izdao niz upozorenja: Upaljen crveni meteoalarm, bura stvara probleme u prometu

"Doplivao je do obale, ali je odbio da pozovemo hitnu pomoć. Pričao je o kaotičnosti napada velike bijele psine i kakvu razliku može činiti svega nekoliko milimetara", piše na portalu, koji je podsjetio i na veliku nesreću koja se dogodila prije svega tjedan dana.

Na južnoaustralskim obalama poginuo je tada 15-godišnji surfer Khai Cowley nakon što ga je morski pas ugrizao za nogu dok je surfao na plaži Ethel u Nacionalnome parku Innes.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene