Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo joj otkrili u šumi

Suradnica ruske nevladine udruge pronađena mrtva u Ingušetiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suradnica ruske nevladine udruge Memorial Natalija Estemirova, oteta u srijedu u Čečeniji, pronađena je mrtva u susjednoj Ingušetiji, objavila je agencija Itar-Tass citirajući ingušetsko ministarstvo unutarnjih poslova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Male seoske radosti Katarina i Bane odradili prvi seks uživo na Farmi Slika nije dostupna Novosti sa srpske Farme: Političar pere spolni organ u umivaoniku, pjevačica nudi silikone!

Tijelo Natalije Estemirove, čiju je otmicu nešto prije toga objavila nevladina udruga za zaštitu ljudskih prava, otkriveno je u šumi blizu Nazrana, glavnog grada Ingušetije. Na tijelu je bilo tragova nasilne smrti. Estemirova je oteta u srijedu ujutro u Groznom, glavnom čečenskom gradu. 'U blizini svojeg doma nasilno je ugurana u bijeli automobil VAZ pri čemu je vikala da je oteta', piše u priopćenju Memorial.

>> Ingušetski predsjednik nakon atentata u teškom stanju

Natalija Estemirova bila je jedna od najpoznatijih suradnica Memoriala na Kavkazu. Nedavno je osudila samovoljno smaknuće u Čečeniji, što se nije svidjelo lokalnim proruskim snagama, izjavio je Aleksandar Čerkasov iz Memoriala. Radilo se o javnom smaknuću navodnog pobunjenika kojega su usmrtile osobe u maskiranim odorama u selu Ahkinčuu-Borzoju 7. srpnja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene