Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno ubojstvo u Srbiji

Suprugu ubio čavlom od 18 centimetara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizarno ubojstvo dogodilo se sinoć u srbijanskoj Batajnici kada je 43-godišnji muškarac prvo davio, a nakon tog zabio golemi čavao od 18 centimetara u grudi svoje supruge. Policiji je rekao kako je supruzi htio 'izbiti demona iz glave'.

Ubijena Jasminka Mizdrak i njezin suprug Novica, imaju dva sina, 13-godišnjaka i 18-godišnjaka. Nesretna žena se netom prije ubojstva vratila iz šetnje na kojoj je bila s mlađim sinom, kojeg je potom poslala u trgovinu, piše Blic. Novica, koji je inače psihički bolesnik, iz zasad nepoznatog razloga počeo je daviti suprugu, da bi ju nakon tog ubio, zabivši joj rukom 18 centimetara dugi čavao u grudi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Umro u strašnim mukama Liječnici nisu htjeli pomoći čovjeku jer je smrdio na fekalije Slika nije dostupna Roditeljska (ne)briga Majka o svojoj nestaloj kćeri: 'Pustite me da se odmorim od nje'

Kad se dječak vratio iz trgovine, otac ga je poslao po susjeda, a on je sam za to vrijeme sjedio ispred kuće. Nakon dolaska policije, nije se opirao uhićenju te je policijskim službenicima rekao kako je htio supruzi 'izbiti demona iz glave'. Blic piše kako je Novica uvijek bio čudan. 'Nije se družio ni sa kim iz ulice, ali nije bio nasilan prema susjedima. Ipak, Jasminku je često tukao i prijetio joj, a prije dve godine bio je na liječenju', rekla je za Blic jedna od susjeda koja je htjela ostati anonimna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene