Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanovništvo evakuirano

POŽAR BEZ KONTROLE Gori 3500 hektara površine, izgorjelo 20-ak vozila i 5 kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko je helikoptera izašlo na teren ne bi li ugasili plamteće automobile koje je zahvatio šumski požar.

Dvadesetak vozila koja su se našla na putu širenja šumskog požara uništena su na državnoj cesti koja spaja Los Angeles i Las Vegasa.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Prema posljednim podacima u ovim trenucima gori oko 3.500 hektara šume i niskog raslinja. Požar je nastao u petak oko 2:30 sati po lokalnom vremenu, piše Sky news.

Osim automobila, požar je zahvatio i pet kuća, a još 50 ih je u opasnosti. Sve raspoložive vatrogasne jedinice nalaze se na terenu kako bi spriječile širenje požara na kuće, no jaki im vjetar otežava posao.

 

 

U gašenje požara uključena su tri helikoptera i dva zrakoplova. Prema raspoloživim podacima, za sada nema stradalih od posljedica požara.

Stanovnicima područja oko mjesta Baldy Mesa naložena je hitna evakuacija. Prema policijskom izvješću požar nije podmetnut već je posljedica četverogodišnjih teških suša.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene