Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan u nizu

Nova sumnjiva smrt ruskog političara: Putinov suradnik iz stranke pronađen mrtav

Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: Afp
Proputinovski političar Vladimir Egorov pronađen je mrtav ispred svoje kuće u Tobolsku. Prve sumnje su da je pao kroz prozor s trećeg kata.

Vladimir Egorov, Putinov suradnik iz stranke, pronađen je mrtav u dvorištu ispred svoje kuće prošlog tjedna. Egorov je imao 46 godina, a prema prvim navodima pao je s trećeg kata te je pronađen u Tobolsku, gradu u Tjumenjskoj pokrajini.

Ovo je samo još jedan u nizu čudnih smrtnih slučajeva u Rusiji. Ovog ljeta tijekom leta umro je zamjenik ministra i kritičar rata u Ukrajini, Pjotr Kučerenko.

Pročitajte i ovo Ilustracija teška ozljeda Pijan urlao po lokalu, nasrnuo i na zaštitare pa intervenirala policija: Onda je policajki slomio nogu

Pročitajte i ovo Ilustracija Lovci su spremni Poljska zbog ruskog bombardiranja dignula borbene avione!

Nešto prije njega mecima je izrešetano tijelo Vadima Boyke, ruskog pukovnika. Niz ovdje ne prestaje, pod sumnjivim okolnostima umrli su i Viktor Čerkesov, šef Federalne službe za kontrolu droge te Roman Malik, viši vojni komesar grada Partizanska.

U tijeku je obdukcija kojom će se utvrditi detalji Egorove smrti, a preliminarni izvještaj nije pokazao nikakve tragove nasilne smrti na njegovu tijelu, prenosi Business Insider.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene