Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidio da se utapa

Strojovođa zaustavio vlak da bi spasio tele!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici u jednom vlaku u Nizozemskoj su ostali iznenađeni kada je strojovođa zaustavio vlak da bi spasio tele koje se utapalo.

Neimenovani strojovođa iz Nizozemske zaustavio je vlak koji je bio na putu prema Groningenu kako bi spasio tele od utapanja. Promet je zaustavio na punih 45 minuta sve dok životinju, uz pomoć drugih putnika, nije izvukao na sigurno, piše UPI.com.

>> VIDEO Veterinar psa spasio infuzijom votke

'To je tele tek došlo na svijet, vidjela se pupčana vrpca', kazao je jedan od putnika. U znak zahvalnosti, vlasnik stada je tele nazvao Arriva po željezničkoj tvrtki za koju strojvođa radi. 'Tele je dobro, nadam se da strojovođa nije u nevolji zbog ovoga što je učinio, kazao je.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Ovaj plemeniti čin strojovođe fotografirala je jedna putnica i fotografiju objavila na svom Twitter profilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene