Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije šala

Teško da biste povjerovali o čemu se tu radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da vam nitko ne kaže o čemu se radi, teško da biste povjerovali da se radi samo o vježbi za suzbijanje nereda.

Scene koje se vide od samog početka videa podsjećaju na nasilje kakvo smo viđali u bilo kojim stvarnim neredima u svijetu.

Pročitajte i ovo Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Mjesto događaja je negdje u Rusiji, prenosi English Russia, a vježba nosi naziv "Zaslon-2015' i u njoj policija suzbija prosvjednike koji na njih bacaju pravu kišu cigli.

Ovo su najmodernije, najubojitije i najtajnije letjelice današnjice

Na snimci se vidi oklopno vozilo, koje ispaljuje hice iz strojnice u zrak, dva kamiona s vodenim topovima, helikopter te mnoštvo interventnih policajaca sa štitovima kako uspostavljaju kordon.

Uz takvu vježbu, ruskim interventnim policajcima pravi neredi zacjelo ne predstavljaju neko pravo iznenađenje ili šok. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene