Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Trebalo je izgledati poput pljačke'

STRAVIČAN PLAN Nožem htio izbosti trudnu djevojku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
23-godišnji monstrum Jamie Smith, ovaj je stravičan plan osmislio s dvojicom prijatelja nakon što je saznao da je njegova djevojka trudna.

Smith je 'unajmio' dvojicu muškaraca koji su je trebali napasti, a sve je trebalo izgledati poput pljačke u kojoj je djevojka zadobila teže ozlijede. No, jedan od dvojice napadača ipak se predomislio i o svemu obavijestio policiju, koja je uhitila Smitha i Stevena Bladesa koji je trebao izvršiti napad. Na sreću, prije nego što su izvršili svoj stravičan plan.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

FOTO Trudnicu udario tramvaj

Nakon što je saznala što je njezin momak planirao, Jessica je izjavila da se jedan dio nje potajno nadao da mu je netko smjestio, ali s druge strane nažalost zna da nije tako. ''Bolno je kada saznaš da netko koga smatraš tako bliskim može tako nešto planirati iza tvojih leđa, a biti tako dobar u tvojoj prisutnosti. To je čisto zlo'', poručila je šokirana djevojka koja bi uskoro trebala roditi, prenosi Sky.

James Smith odbacio je sve optužbe i izjavio kako to nije bio njegov plan, dok je drugi uhićeni muškarac priznao krivnju za urotu protiv trudne djevojke.
Smith je dobio kaznu od sedam godina zatvora, a Blades 12 mjeseci. Obojici je zabranjen pristup djevojci na deset godina.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene