Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užasan prizor

Strava na odmoru, majka pronašla djevojčicu mrtvu u krevetu: Nikome nije jasno što se dogodilo, obitelj tuži Airbnb

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
19-mjesečna djevojčica Enora pronađena je mrtva u krevetu na obiteljskom odmoru. Otrovala se drogom, a obitelj sada tuži iznajmljivača kuće za odmor, kao i prethodne goste, koji su u apartmanu održavali tulume.

Na obiteljskom odmoru u kući na jezeru u Wellingtonu na Floridi obitelj Lavenir doživjela je najgori mogući horor. Njihova 19-mjesečna djevojčica Enora pronađena je mrtva u krevetu.

Majka ju je ranije stavila na spavanje, no nakon što se djevojčica duže vrijeme nije javljala, majka je ušla u sobu i zatekla užasan prizor: Enorino lice bilo je plavo, a iz usta joj je curila bijela pjena. Hitna pomoć stigla je brzo, no djevojčici nije bilo spasa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Brutalno ubojstvo Strava u SAD-u: Majka ubijena ispred dvoje maloljetne djece na Valentinovo, svemu prethodila svađa

Bilo je to u kolovozu 2021. godine, no ni danas, nakon gotovo dvije godine, nije poznat uzrok nesreće. Obdukcija je pokazala smrtonosnu količinu sintetičkog opoida fentanila, za kojeg obitelj nikada nije čula niti je znala otkuda djevojčici u organizmu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Walesu Kobna večer: Petero osoba nestalo je nakon noćnog izlaska, pronađena su tri tijela i automobil

Kako je riječ o drogi, policija je jedno vrijeme sumnjičila roditelje, no kasnije se od toga odustalo. Sumnja je zatim pala na goste koji su ranije boravili u istom apartmanu, a jedan od njih je i priznao da je priredio zabavu na kojoj je bilo droge. No kako je i ta priča bila previše nategnuta, na kraju se odustalo od optužnice i smrt se vodi kao nesretni slučaj, prenosi Washington Post.

Obitelj je sada odlučila tužiti tvrtku Airbnb, kao i vlasnika nekretnine, upravitelja stana i iznajmljivača koji je bio domaćin zabave te tvrdi da su fentanil u stanu ostavili gosti i da nisu očistili apartman.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene