Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U posljednji tren spriječili pokolj

Strava na Floridi: Djevojčice u školi planirale ubiti 15 kolega pa piti njihovu krv

Djevojčice su imale noževe (Foto: Bartow County Police)
Djevojčice su imale noževe (Foto: Bartow County Police) Foto: Bartow County Police
Policija na Floridi uhitila je dvije djevojčice od 11 i 12 godina nakon što je razotkriven njihov plan da ubiju najmanje 15-ero školskih kolega

Policija na Floridi uhitila je u utorak dvije djevojčice od 11 i 12 godina nakon što je razotkriven njihov stravičan plan da ubiju najmanje 15-ero djece  u svojoj školi.

Pročitajte i ovo Crnogorska policija, ilustracija Akcije u tijeku Uhićenja u Crnoj Gori: Privedeni bivši tužitelj i visokopozicionirani dužnosnik policije Ilustracija prijetio oružjem Policija pronašla eksplozivnu napravu i uhitila muškarca: Spriječen teroristički napad ekstremnih desničara?

Djevojčice, koje pohađaju više razrede osnovne škole, policajcima su nakon uhićenja ispričale kako su poklonice sotonizma te da su planirale piti krv ubijenih učenika u, kako su kazale, sotonskom ritualu. Rekle su da su neke od njih namjeravale i pojesti, a potom su htjele presuditi i sebi.

Policija je krenula u akciju nakon što su proteklog utorka primili dojavu iz škole.

Učenice su zatečene u školskom toaletu naoružane škarama, mesarskim nožem i rezačem za pizzu. Ispričale su kako su WC-u čekale da naiđu mlađi učenici kako bi ih ubile.

Policija okruga Bartow objavila je i kako su pretražili mobitele djevojčica u kojima su pronašli poruke u kojima dogovaraju napad, a našli su i rukom pisanu poruku na kojoj je stajalo "Uđite u toalet kako bi ubili".

Djevojčice su optužene za udruživanje radi počinjenja ubojstva, posjedovanje oružja na školskom posjedu i ometanje rada obrazovne ustanove. Iako se ne zna kad će pred sud, sudit će im se kao odraslim osobama, piše CNN.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene