Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glasina se širi brzinom munje

Stanovnici prestravljeni: 'Vampir u šumi siluje i ubija žene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U šumama okruga Bytom, sumnja se da vampir siluje, ubija i rasječe žrtve. Vijesti kruže po gradu Miechowice, ali policija tvrdi da ne postoji nikakav vampir, prenosi poljski portal fakt.pl

Sve je počelo kada je nestala 54-godišnjakinja iz Miechowica. Obitelj je nestanak prijavila policiji, nedugo nakon čega joj je sin pronašao tijelo u obližnjoj šumi. Proširila se glasina o silovanju i rasječenom truplu žene.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Jaroslaw Kaczynski Stiže i pritužba "Za niski natalitet krive su žene koje piju": Kontroverzni političar izjavom razbjesnio javnost

Policija je isključila ubojstvo, no mještani ne vjeruju.

Poznanici tvrde 'Morao je biti vampir'. Glasine su se proširile brzinom munje te su razne informacije preplavile Facebook poput one da vampir vreba žrtve između 30 i 55 godina.

Etnolozi objašnjavaju prirodu izmišljanja glasina i tok istih kroz činjenicu da neki ljudi jednostavno ne mogu živjeti bez izmišljanja tračeva, jer im je život dosadan bez njih.

>>dnevnik.hr/showbizz/mladi_i_neizbjezni/donosimo-vam-stravicnu-pricu-o-prvom-vampiru.html

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene