Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun koji potresa Južnu Afriku

Srpske ubojice s popisom za likvidaciju odlaze u Capetown

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica Srba trenutno su glavna tema medija u Capetownu, koji ovih dana opširno pišu o ratu u južnoafričkom podzemlju, ubojstvu mafijaškog vođe Cyiril Beeka i potrazi za češkim kriminalcem Radovanom Kejcirom.

U obračunu koji potresa Južnu Afriku, jedan Srbin je ranjen, a policija traga za trojicom srpskih državljana označenih kao plaćene ubojice sa spiskom za odstrel, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Udovoljavanje radikalnom dijelu javnosti' Rasim Ljajić: O kakvom pomirenju u regiji govorimo kad Kolindi smetaju čak i srpske čokoladice! Slika nije dostupna Mali predatori Znanstvenici tvrde: Mačke bi nas vjerojatno pobile kada bi to mogle

>> Srbija zabranila prodaju smrtonosne rakije

'Srbin Saša Kovačević, koji je radio kao tjelohranitelj mafijaškog vođe Cyrila Beeka, teško je ranjen u ponedjeljak kada su se ubojice s motocikla ispalili hice iz automatskog oružja u BMW X5. Bika koji je bio u vozilu preminuo je odmah, prije dolaska policije, dok je Kovačević koji je vozio BMW sa povredama prebačen u bolnicu', objavio je listi 'Media 24'.

Napad se, prema navodima ovog lista, dogoodio u 17 sati, u momentu kada su njih dvojica izašli iz kuće Beeka. Napadač koji je naoružan sjedio iza vozača motocikla ispalio je hice iz automatskog oružja, da bi zatim obojica pod punom brzinom pobjegli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene