Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ikakva povoda

Srednjoškolac brutalno premlatio muškarca dok je čekao vlak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Berlinu je započelo suđenje dvojici 18-godišnjaka koji su u travnju na stanici podzemne željeznice brutalno, bez ikakva povoda premlatili 29-godišnjaka koji je danima nakon napada ležao u umjetnoj komi.

29-godišnji obrtnik Markus P. te je kobne noći uoči Uskrsa, oko 3:30 sati, čekao vlak. Bez ikakvog povoda prišao mu je 18-godišnji srednjoškolac Torben P., srušio ga na pod i udario ga nogom u glavu četiri puta, piše Bild.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Policija ispred sinagoge u Berlinu na koju su bačeni molotovljevi kokteli U blizini je i vrtić Na sinagogu u Berlinu bačeni molotovljevi kokteli, incident zabilježen i tijekom očevida

Tko zna što bi se dogodilo da mu u pomoć nije priskočio slučajni prolaznik, 21-godišnji turist iz Bavarske. Uhvatio je napadača, no ovaj je ipak uspio pobjeći jer mu je u pomoć priskočio 18-godišnji Nico A. i turista udario u leđa. 

Markus je danima nakon napada ležao u bolnici u umjetno izazvanoj komi.

Torben se danas pojavio pred sucem. Kazao je kako ne može objasniti to što je učinio te kako je i sam šokiran onim što je vidio na snimci. Kazao je kako ga je sram, no da se samog napada ne sjeća jer su on i Nico prije toga bili na rođendanu i popili puno alkohola.

Tereti se za pokušaj ubojstva i prijeti mu višegodišnja zatvorska kazna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene