Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađeni ribari

Pogledajte što je ulovio u Dunavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aleksandar Sale Drakulić, sportski ribolovac iz Žablja zapamtit će 11. travanj kao dan kada je ulovio soma rekordera - 2 metra i 20 centimetara.

S riječnog nasipa u Donjem Milanovcu na sjeveru Srbije i uz brojne promatrače Aleksandar Drakulić je zajedno sa svojim prijateljima, nakon 15-minutne borbe, svladao je soma dužine  2,20 m.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

'Ovo je najveći primjerak koji sam dosad ulovio i ovaj ulov posvećujem svojim sinovima Stefanu i  Filipu', ispričao je vidno uzbuđen i sretan ribolovac za Blic.

Ulovljenog soma Drakulić je poklonio Nacionalnom parku Đerdap, koji će ga preparirati i kao eksponat izložiti u Centru za posjetitelje.Ovo je inače jedan od najvećih primjeraka soma ulovljenog zadnjih godina u ribolovnim vodama Nacionalnog parka Đerdap.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene