Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više sreće nego pameti

Spriječio pljačku banke vjerujući da se radi o prvotravanjskoj šali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrew Stewart sjedio je i čitao novine u poslovnici škotske Royal Bank 31. ožujka prošle godine, kada je u nju upao pljačkaš zahtijevajući novac.

Pljačkaš je stavio ruku u ruksak zaprijetivši službenicima: 'Unutra imam pištolj, ne šalim se. Predajte mi novac.' No baš u trenutku kada su preplašeni službenici namjeravali pljačkašu dati što je zahtijevao, prišao mu je Stewart i rekao: 'Hajde prijatelju, svi znamo da je sutra 1. travanj. Nemoj zezati ljude.'

Pročitajte i ovo Zoran Milanović u posjetu poplavljenom području Nasmijao sve u pratnji VIDEO Milanović obilazio mjesto stradalo u poplavi, pričao s bakicom, a onda ispalio šalu na svoj račun: "Moram paziti što pričam" Slika nije dostupna Nevjerojatno, ali istinito 'Prvotravanjske šale' koje to nisu

Kada mu je pljačkaš zaprijetio da će ga ubiti Stewart mu je odgovorio: 'Hajde, pucaj', te zgrabio ruksak iz njegovih ruku u kojemu je navodno imao pištolj. Otvorio ga je, te nakon što su se svi uvjerili da je prazan, vratio se natrag i nastavio čitati novine. Pljačkaš je pobjegao, no ubrzo je uhvaćen.

'Prije nego je Stewart intervenirao, preplašeno osoblje zaista je vjerovalo kako je pljačkaš naoružan. Namjeravali su mu predati pozamašnu svotu novaca', izjavio je policijski inspektor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene