Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi trag u padu Airbusa

Španjolski pilot vidio snažan bljesak i šest gorućih tragova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot španjolske tvrtke Air Comet koji je letio između Lime i Madrida nedaleko od zone u kojoj se srušio avion Air Francea na letu iz Ria u Pariz, kazao je da je vidio 'intenzivan bljesak bijele svjetlosti', piše dnevnik El Mundo.

Zapovjednik leta 974 Air Comet izvijestio je o tome što je vidio u noći s nedjelje na ponedjeljak, u zoni blizu nesreće, piše španjolski dnevnik. Svoje je izvješće predao upravi tvrtke koja je pak informaciju prenijela Air Franceu, Airbusu i glavnoj upravi španjolskog civilnog zrakoplovstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok u avionu Pilot prigušio svjetla i počeo gledati sadržaj koji je šokirao putnika: Otišao je na WC i nakon toga zaspao Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

>> Premalo dokaza: Zasad je nemoguće utvrditi gdje se Airbus raspao

'Odjednom smo u daljini vidjeli snažan i intenzivan bljesak bijele svjetlosti koja je slijedila silazeću i okomitu putanju i raspršila se u šest segmenata', piše pilot. Kopilot i putnica vidjeli su istu stvar, pišu novine. 'S obzirom na podudarnost u satu i mjestu, priopćujem vam te činjenice kako bi se, eventualno, mogle iskoristiti u rješavanju slučaja', piše pilot u izvješću. Dnevnik smatra da 'izvješće pilota upućuje na jednu od odbačenih hipoteza o uzroku nesreće: eksploziju bombe u zrakoplovu'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene