Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu zatvor

Šokantna priča iz Srbije: Muškarac (34) planirao oženiti djevojčicu (13), živjeli su zajedno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šoknatnoj vezi na kraj je stao muškarčev otac koji je slučaj prijavio policiji i Centru za socijalnu skrb.

Muškarac (34) iz Arilja u Srbiji planirao se vjenčati s 13-godišnjom djevojčicom, a sada mu prijeti 12 godina zatvora, javlja Telegraf.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem"

Muškarac je nekoliko dana živio s maloljetnicom koja je na suživot i vjenčanje dobrovoljno pristala, a razvojili su ih Centar za socijalnu skrb i policija kojima je slučaj prijavio 34-godišnjakov otac. Djevojčica je prošli mjesec slagala roditeljima da ide u posjet prijatelju, a zapravo se preselila u dom 'budućeg supruga'.

Kontroverzan dokumentarac izazvao brojna zgražanja: 'Ja sam pedofil. Molim vas, pomozite mi.'

Protiv muškarca će biti podnijeta kaznena prijava, a maloljetnica će u budućnosti biti pod strogim nadzorom. Dodatni problem predstavlja obitelj djevojčice u kojoj 'odnosi nisu baš sređeni'.

'Zbog toga i nije čudno što se djevojčica otela kontroli i završila u domu starijeg čoveka', rekao je sugovornik Telegrafa. No, Centar je djevojčicu vratio roditeljima koji su se obvezali na suradnju.

Varaždin: 31-godišnjak spolno zlostavljao djecu i iskorištavao ih za pornografiju

'Najbitnije je da se sve vrati u normalu, jer je ovo vrlo osjetljiva tema. Svakako je veliki šok, posebno kada se dogodi u malom mjestu, iako sličnih slučajeva ima u većim gradovima', poručili su iz Centra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene