Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ima samo godinu dana'

Fotografija koja je uzdrmala internet - Što radi socijalna služba?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Instagramu je objavljena fotografija bebe s cigaretom u ustima.

Osamnaestogodišnjakinja koja živi u Valenciji i na Instagramu ima profil naziva ‘lapelirrojah_delbarriooh’, objavila je fotografiju s komentarom: 'Već puši, a ima samo godinu dana, volim te maleno, ti si moj 'je*** život.'

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji

Na ovoj društvenoj mreži fotografija je objavljena ranije ove godine, a ispod ima više od 36.000 komentara. Mnogi od njih brinu za dobrobit djeteta na slici, piše Metro.

'Mislim da bi policija trebala definitivno razmisliti o zlostavljanju djece, ovo je jednostavno nevjerojatno', rekao je Antonio Nieto, predsjednik španjolske pedijatara.

Skrivena kamera: 10-godišnjak s cigaretom

'Duhan je još gori od heroina, a dati ga bebi čija se pluća još razvijaju je još pogubnije. Čak je vjerojatnije da će i djeca koja su izložena pasivnom pušenju razviti nepogodna zdravstvena stanja kao što je astma i kronični bronhitis', zaključuje Nieto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene