Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokanatan video

VIDEO Džihadisti prvi put snimljeni kako raspravljaju o kupnji i prodaji ropkinja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amnesty International je objavio u rujnu kako islamisti osim što zlostavljaju, također porobljavaju žene, a oni su to sami priznali u časopisu Dabiq, njihovom službenom glasilu na engleskom.

Na Youtubeu se pojavio novi video koji prikazuje džihadiste Islamske republike kako raspravljaju koliku cijenu namjeravaju ponuditi za žene Jazida koje namjeravaju kupiti na 'prodaji ropkinja'.

Pročitajte i ovo Islamska država opet prijeti u novoj video snimci (Screenshot YouTube) Nova zastrašujuća snimka Islamska država opet prijeti: "Hakirali smo američku vojsku i State Department i poslali ubojice u njihove domove" Slika nije dostupna Otkrila istraga FBI-a U Walesu otkrivene tvrtke koje je Islamska država koristila za isporučivanje vojne opreme u Španjolsku

Amnesty International je objavio u rujnu kako islamisti osim što zlostavljaju, također porobljavaju žene, a oni su to sami priznali u časopisu Dabiq, njihovom službenom glasilu na engleskom.

Utvrđen je identitet ubojice!

Od tada su se pojavila brojna svjedočenja brutalnog života pod vlašću islamista, a ovo je prvi video koji pokazuje kako džihadisti razgovaraju o svojim budućim ropkinjama.

Muškarci raspravljaju koliko svaka ropkinja vrijedi, a na snimci se čuje muškarac koji kaže kako će dati više novca za djevojku s plavim očima, a drugi kako traži 15-godišnjakinu sa zelenim očima.

Njihov kolega pak je spreman svoj pištolj Glock zamijeniti za jednu ropkinju, a na snimci se vidi kako se džihadisti dobro zabavljaju, svjesni da će video završiti na Youtubeu, pa tako pokazuju svoju moć.

'Danas su me silovali već 30 puta, a nije ni vrijeme ručka'

'Što ću s njom ako nema zube?', kaže jedan.

'Stavi joj umjetne', odgovara mu drugi.

Džihadisti na snimci navodno raspravljaju o tržnici na kojoj se prodaju ropkinje, a koja se prema svemu sudeći nalazi u Mosulu.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/utvrdjen-identitet-ubojice-jamesa-foleyja-i-stevena-sotloffa---353851.html

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene