Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova zastrašujuća snimka

Islamska država opet prijeti: "Hakirali smo američku vojsku i State Department i poslali ubojice u njihove domove"

Islamska država opet prijeti u novoj video snimci (Screenshot YouTube)
Islamska država opet prijeti u novoj video snimci (Screenshot YouTube)
U novoj zastrašujućoj propagandnoj videosnimci pod nazivom "Muslimani će opet vladati svijetom" Islamska država tvrdi da su hakirali američku vojsku i State Department te da su poslali ubojice u domove zaposlenika.

U videosnimci koju je objavila islamistička hakerska grupa "Islamski duhovi kalifata" ističe se kako će "muslimani opet vladati svijetom i biti kraljevi zemlje".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Vjerojatno ubijen" Međunarodna koalicija u akciji: Zračni napad na francuskog džihadista Slika nije dostupna Dokument nije bio za javnu objavu Njemačka Tursku smatra pomagačicom islamističkih terorista

Snimka počinje s uznemirujućim slikama osakaćene i ubijene sirijske i iračke djece, dok glas na arapskom govori: "Islamska država nije započela rat protiv vas i platit ćete veliku cijenu kada se vaši sinovi vrate bez udova ili u lijesovima."

Snimka se nastavlja prizorima rata, bombaških i terorističkih napada, a glas na arapskom nastavlja: "Platit ćete cijenu dok hodate ulicama strahujući od muslimana. Napast ćemo vašu domovinu, nećete se osjećati sigurnima ni u svojoj spavaćoj sobi."

Na snimci se zatim pojavljuje poruka na engleskom i arapskom jeziku: "Hakirali smo osjetljive internetske stranice američke vojske, Ministarstva unutarnjih poslova, State Departmenta i drugih vladinih institucija, uspjeli smo dobiti na tisuće vaših povjerljivih informacija."

"Poslali smo informacije svojim 'usamljenim vukovima' da vas ubiju i da pojačaju učestale džihadističke operacije protiv vas", nastavlja se u videosnimci koja zatim prikazuje niz američkih web-stranica s imenima i adresama zaposlenika za koje Islamska država tvrdi da ih je dobila hakiranjem internetskih stranica.

U videosnimci nisu objavljeni hakirani zapisi iz State Departmenta ili američke vojske, ali jesu iz nižerangiranih institucija poput  Geološkog društva iz Nevade i Nacionalnih špilja.

Islamistička hakerska grupa "Islamski duhovi kalifata" zaprijetila je novim valom globalnih cyber-napada koji će započeti u SAD-u. Na kraju videosnimke grupa je objavila da će njihova iduća meta biti Rusija

Video snimku možete pogledati OVDJE.

 


 

 


 

 

 

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene