Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trag uništenja i smrti

SNIMKE IZ ZRAKA Evo što je ostalo nakon serije tornada u SAD-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bespilotne letjelice sve češće se koriste i u izvještavanju. Najnovija snimka pokazuje razoran put jednog od desetak tornada koji su poharali središnji i južni dio SAD-a.

Niz tornada, koji je poharao južni središnji dio Sjedinjenih Država, odnio je najmanje 12 života u Arkansasu i Oklahomi, dok spasilačke ekipe traže pod ruševinama žrtve i preživjele, izjavili su lokalni dužnosnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Evakuiran dio grada SAD: Snažan potres u blizini naftnog postrojenja Slika nije dostupna Jezivi trend UVELI I KAZNE Odjenete li se kao klaun, ovdje biste mogli platiti više od 1.000 kuna

Dvije su osobe poginule u Viloniji, gradiću u središnjem Arkansasu s oko 3.800 stanovnika, a spasioci traže žrtve i preživjele pod ruševinama kuća. Glasnogovornik policije u okrugu Faulkner izjavio je da ima dosta žrtava i veliki broj ozlijeđenih.

Serija tornada poharala dijelove SAD-a: Raste broj poginulih

Jedna je osoba izgubila život u tornadu u obližnjem gradu Mayfloweru, 35 kilometara sjeverozapadno od Little Rocka, kazali su dužnosnici. Oko 45 kuća je uništeno, a najmanje jedna osoba je ozlijeđena, rekao je vijećnik Mayflowera Will Elder. Još tri osobe poginule su u okrugu Pulaski, navodi policija.

U međuvremenu je najmanje jedna osoba poginula u tornadu u jednom gradiću u Oklahomi.

Više od 10 tornada poharalo je južni središnji dio SAD-a u nedjelju nanijevši veću materijalnu štetu. Tornada su rušila stabla i prekidala opskrbu električnom energijom u dijelovima Iowe, Kansasa, Nebraske i Missourija. (B.V./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene