Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pacijentica na stolu

MISLILI SU DA IH NITKO NE ČUJE Snimala je liječnike dok su je operirali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ethel Easter snimala je vlastitu operaciju, a što je na snimci čula nakon operacije toliko ju je šokiralo da je snimku podijelila s medijima.

U ono što sve liječnici govore tijekom operacije pacijenata, uvjerila se Amerikanka Ethel Easter koja je morala operirati herniju. Nakon što su joj liječnici rekli da će na operaciju morati čekati dva mjeseca, nagovarala ih je da je operiraju ranije, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

Kad mu je rekla da ima bolove i da ne može toliko čekati, liječnik joj je, tvrdi ona, odbrusio: 'Tko misliš da si ti? Moraš čekati kao i svi ostali.' Kada je dobila termin za operaciju, odlučila je snimiti sve što govore, tako što je mikrofon sakrila u zavezanu kosu.

Za vrijeme zahvata kirurzi su imali nepristojne komentare o njezinom tijelu, čak su joj se i smijali dok su razgovarali o tome kako je prijetila da će ih tužiti. Između ostalog su kazali kako im je žao njezinog supruga.

Ethel kaže da neće nikoga tužiti, ali želi da ostali čuju njenu priču.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene