Obavijesti Video Pretražite Navigacija
7,4 stupnja

U potresu u Meksiku ozlijeđeno 13 osoba, oštećeno najmanje 32 000 domova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema najnovijim podacima u snažnom potresu jačine 7,4 koji je pogodio jugozapad Meksika u utorak, ozlijeđeno je 13 osoba a oštećeno najmanje 32.000 domova.

Potres se osjetio približno 200 km od ljetovališta Acapulco, a epicentar je lokaliziran u državi Guerrerro, 25 km od grada Ometepec.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina"

>> Snažan potres u Meksiku, ozlijeđeno 13 osoba

Guverner te države Angel Aguirre kazao je u srijedu novinarima da su 'prvi privremeni podaci govorili o 30.000 domova oštećenih u potresu, od čega je 800 srušeno'. Dvadeset škola i bolnice u četiri općine također je pretrpjelo materijalnu štetu.

Guverner susjedne države Oaxaca Gabino Cue pred novinarima je govorio o '2000 oštećenih domova i javnih zgrada uz materijalnu štetu'. Devet osoba je ozlijeđeno u državi Oaxaca, dvije u Ciudad de Mexicu, a dvije u državi Guerrerro, istaknule su vlasti. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene