Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manijak iz susjedstva

'POMOZITE MI' Djevojka olovkom napisala poruku na povratnici sa suda i spasila si život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da na kućnu adresu nije stigao sudski poziv za ročište na kojoj je nesretna djevojka napisala poruku za pomoć tko zna kako bi ova priča završila...

Ovaj slučaj koji ledi krv u žilama otkriven je sasvim slučajno u Smederevu u Srbiji kada je Goranu M. (52) poslan sudski poziv da se odazove ročištu za jedan drugi slučaj. Poziv je primila jedna od žrtava, koja isprva nije odavala da je u problemu već je na povratnici, običnom olovkom, napisala da je zatočena protiv svoje volje te da moli za pomoć, piše Blic.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Kada je povratnica stigla na sud, počela je istraga. Policija je u stanu Gorana M. pronašla četiri žene, zatočene protiv svoje volje, a koje su, prema njihovim iskazima, bile prisiljavane na prostituciju.

Istraga je pokazala da su zatočene žene u dobi od 21 do 38 godina bile narkomanke i alkoholičarke kojima je Goran nalazio smještaj i hranu, nudio im da se brine o njima, a na koncu bi ih zaključavao u kuću te uz prijetnje, ucjene i fizičku silu prisiljavao na seks s muškarcima iz Smedareva i okolice od kojih bi naplaćivao te usluge, piše Blic.

Goran M. je uhićen, a protiv njega je podignuta kaznena prijava zbog otmice žena.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene