Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimano iz zraka

SLUŽBENE SNIMKE Rusi objavili video napada na ciljeve u Siriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Isti dan kad je gornji dom ruskog parlamenta odobrio raspoređivanje trupa u Siriji, provedeni su napadi.

Rusko ministarstvo obrane objavilo je video koji prikazuje napad vojne letjelice na Islamsku državu u Siriji. Moskva je poručila da je u srijedu pogođeno najmanje osam ciljeva, te da je koordinacijski centar u planinama potpuno unšten.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!" Dan nakon terorističkog napada u Moskvi - 1 Iz minute u minutu FOTO Detalji užasnog napada u Moskvi: Svjedoci opisali stravične trenutke, nakon Putina oglasio se i Zelenski

Ukupno 20 borbenih letova provele su ruske snage u srijedu, isti dan ga je gornji dom parlamenta odobrio raspoređivanje trupa u Siriji na zahtjev ruskog predsjednika Vladimira Putina.

SVE VIŠE PITANJA Koga to zapravo u Siriji gađaju Rusi...

Lavrov odbacio tvrdnje da Rusija nije napala IS u Siriji

Iz ruskog ministarstva poručili su da su ciljevi bili vojna oprema, komunikacijski centri, te skladišta oružja i goriva koji pripadaju teroristima IS-a, piše RT.

Video koji je objavljen snimljen je kamerom koja je bila smještea na jednom od zrakoplova, a u ministarstvu su naglasil da su u operaciji izbjegavani civilni objekti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene