Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuje se istina

Psi-ubojice bili su seksualno zlostavljani?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bulmastifi, koji su 2. veljače rastrgali svog vlasnika u Ljubljani, možda su bili seksualno zlostavljani, piše portal 24ur.

Veterinar Veterinarske udruge Republike Slovenije (VURS) nakon provedene obdukcije pasa, koji su 2. veljače rastrgali svog vlasnika, zatražit će od Veterinarskog instituta analizu i stručno mišljenje o mogućem seksualnom zlostavljanju pasa. Slovenski mediji posljednjih dana pišu kako policija od VURS-a nije tražila pomoć u rasvjetljavanju slučaja, što su na dašanjoj konferenciji za novinare u slovenskoj policiji demantirali. 'Policija je zatražila pomoć veterinara, veterinarskog inspektora i patologa kako bi se utvrdilo je li osnovana sumnja na mučenje životinja', rekao je ravnatelj policije Janko Goršek.

Pročitajte i ovo NE Krško - 1 Najprije remont Sprema se izgradnja novog bloka nuklearke Krško: Uskoro važan referendum Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..."

>> U središtu Ljubljane psi rastrgali čovjeka

Nakon stravičnog slučaja prošlog utorka uzavrela je i politička scena u Sloveniji. Tražila se i odgovornost nadležnih institucija te ministra poljoprivrede jer su dva od ta tri psa napali i teško ozlijedili jednog muškarca 2006. godine te je tada bila naređena eutanazija, od koje se odustalo, a psi su poslani na 'preodgoj'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene