Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spremni detonirati

Sjeverna Koreja sigurna: 'SAD možemo uništiti u jednom mahu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izjave koje stižu sa sjevernog dijela korejskog poluotoka nikako ne pridonose smanjivanju tenzija između Sjeverne i Južne Koreje.

Sjeverna Koreja ponovno je iznenadila. Tvrde kako su spremni detonirati hidrogensku bombu, snage dovoljne da u potpunosti 'izbriše' Sjedinjene Američke Države u samo jednom mahu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasan dan za Tennessee Učitelji će moći nositi pištolje u školama: "Umjesto da zaštite djecu, opet su zaštitili oružje" Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje"

Ove izjave sa sjevera korejskog poluotoka nikako ne pridonose smanjivanju tenzija između Sjeverne i Južne Koreje, koje traju od prošlog tjedna, kada je Pyongyang objavio kako je testirao balistički projektil.

Iako su analize pokazale kako je Sjeverna Koreja lažirala snimku pokusa lansiranja balističke rakete, snimku koju je prikazala korejska državna televizija.

'Znanstvenici i stručnjaci DPRK-a u potpunosti su spremni za detonaciju H-bombe čija snaga može uništiti čitav teritorij SAD-a, u jednom mahu', objavila je sjevernokorejske inforrmativna agencija KCNA.

Osim napomene o jačini hidrogenske bombe koja bi mogla 'izbrisati s lica Zemlje SAD', Pyongyang je objavio kako ova objava ne služi u svrhu 'prijetnje, niti kao provokacija nikoga', prenosi RT.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene