Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više ranjenih

Sirija: Vojska ubila šestero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe ubijene, a više ih je ranjeno tijekom dana u sjeverozapadnom sirijskom gradu Baniasu, koji vojska napada od jutros, a broj ubijenih u subotu u tom gradu porastao je na šest, izvijestio je jedan od aktivista za ljudska prava.

On je potvrdio kako je vojska po Baniasu pucala tijekom cijeloga dana, osobito se fokusirajući na četiri gradske četvrti. Aktivist je za France presse kazao kako vojne snage najprije 'osiguraju' četvrt, a potom ulaze snage sigurnosti, uhićujući na desetke stanovnika. Očevici su izvijestili kako pripadnici snaga sigurnosti upadaju i u kuće. Od polovine ožujka u represiji na stanovništvo Sirije koje masovno prosvjeduje tražeći izmjene u zemlji, ubijeno je oko 600 ljudi. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Većinom civili Užas na Bliskom istoku: Izrael napao Siriju, najmanje 38 poginulih Herzoga dočekali prosvjednici na otvaranju muzeja holokausta u Amsterdamu Traže prekid vatre Na otvaranju muzeja izraelskog predsjednika dočekali prosvjednici: Postavili mu putokaz prema Međunarodnom sudu pravde

>> Sirija: U Sakbi više od 300 uhićenih

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene