Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin u Srbiji

Sin priznao: Raskomadao tijelo oca i bacio u jezero

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska policija uhitila je 28-godišnjeg D.I. osumnjičenog da je u obiteljskoj kući u selu Vukošić sjekirom ubio 53-godišnjeg oca.

D.I. na saslušanju je priznao da je ubio oca, a zatim njegovo tijelo isjekao, stavio u dvije torbe i vreće i bacio u Tabanavačko jezero, piše Blic. Zločin je rasvijetljen u samo nekoliko sati nakon što je jučer u jezeru pronađeno raskomadano tijelo.

Pročitajte i ovo Očevid u Zagrebu gdje je sin ubio majku Užas u Zagrebu FOTO Ovo je kuća u kojoj je ubijena žena: Uhićen njezin sin Godišnjica tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar Godišnjica tragedije FOTO Dirljive scene ispred OŠ Vladislava Ribnikara: Roditelji ubijene djece stigli na mjesto masakra

Torbe su pronašla dvojica ribara i odmah pozvala policiju. Tijelo je zamijećeno u plićem dijelu jezera. Policija pretpostavlja da je sin ubio oca u obiteljskoj kući 28. veljače oko 20:00 sati, još uvijek nepoznatim oštrim predmetom.

Policija je još navela kako su ruke i noge odsječene od tijela i tako prenesene od jezera. Drugi je dan sin prijavio nestanak oca. 23-godišnjem sinu policija je odredila 48-satni pritvor.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene