Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanovništvo u strahu

VIDEO Zastrašujuća snimka: Sicilijom haraju snažne oluje, muškarac poginuo u tornadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sicilijom haraju snažne oluje, a i ovaj put su odnijele još jedan život.

Muškarac je poginuo u tornadu u srijedu ujutro u općini Modica, na jugu talijanskog mediteranskog otoka, objavila je vatrogasna postrojba na Twitteru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čovječe! Jezive scene na cesti: Zapeo usred tornada, od siline vjetra prevrnuo mu se kamion

Prvotna istraga pokazala je da je muškarac izašao van jer je strahovao da je oluja oštetila njegov dom, izvijestila je novinska agencija ANSA. No po izlasku iz kuće zahvatio ga je tornado i ubio.

Kao što je to bio slučaj već nekoliko puta posljednjih tjedana, Sicilijom ponovno haraju oluje s obilnim kišama i olujnim vjetrom.

Od utorka se uz obale otoka formiraju tornada koja izazivaju strah među stanovnicima tog otoka. Brojni od njih objavili su snimke tornada na internetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sedam ozlijeđenih VIDEO Tornado napravio kaos u Njemačkoj: Čupao drveće i krovove, nekoliko ljudi odbacio u more

Osim toga, zabilježene su snažne tuče i poplave. Krajem listopada poginule su tri osobe u poplavama blizu Catanije u istočnoj Siciliji.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene