Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova provokacija

Šešelj čestitao četnicima 'dan oslobođenja srpskog Vukovara', Josipović mu žestoko odgovorio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dr. Vojislav Šešelj i njegova Srpska radikalna stranka nikada se neće odreći ni jednog pedlja srpske države i učinit će sve da Republika Srpska Krajina i srpski Vukovar ponovno budu u sastavu Velike Srbije, stoji u priopćenju.

Vojislav Šešelje ne prestaje s provokacijama.

Pročitajte i ovo Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati Ilustracija Građani se žale Na istoku zemlje građane zgrozile mrtve ptice: "Bilo ih je po travi, stazama, uz cestu…"

Milošević i Kadijević su umrli, Šešelj pušten na slobodu - što je sa zločinima u Hrvatskoj?

'Predsjednik Srpske radikalne stranke i četnički vojvoda prof.dr. Vojislav Šešelj čestitao je srpskim četnicima dan oslobođenja srpskog Vukovara', početak je obavijesti objavljene na internetskim stranicama Srpske radikalne stranke.

'Na današnji dan prije 23 godine srpski četnici su, nakon tromjesečnih junačkih borbi, oslobodili Vukovar od ustaških paravojnih jedinica', navodi se dalje u tekstu i dodaje kako je 'srpski Vukovar bio prvi oslobođeni srpski grad koji je, bez borbe, uz pomoć režima u Beogradu, predan ustaškoj Hrvatskoj državi'.

'Dr. Vojislav Šešelj i njegova Srpska radikalna stranka nikada se neće odreći ni jednog pedlja srpske države i učinit će sve da Republika Srpska Krajina i srpski Vukovar ponovno budu u sastavu Velike Srbije', zaključuje se u priopćenju.

Na ovo Šešeljevo priopćenje reagirao je predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović na svom Twitter profilu.

'Nakon sramotnog priopćenja na Dan sjećanja na žrtve Vukovara, Šešelja treba vratiti u Haag', stoji u odgovoru upućenom javnosti.

Podsjetimo, Haaški sud pustio je Šešelja na privremenu slobodu zbog lošeg zdravstvenog stanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene