Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka presudu

'Najseksi kriminalka na svijetu' ima 108 prijestupa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhvaćena je i dovedena pred sud. Ali, više od optužbi, javnost zanima njezin privlačan izgled. Posebno kad pozira u bikiniju!

Kanadska kriminalka Stephanie Beaudoin počinila je 42 provale, ali poznatija je po svom izgledu kojim privlači mnoge poglede.

Najseksi kriminalka na svijetu je uhvaćena i dovedena pred sud. Ali, više od optužbi, javnost zanima njezin privlačan izgled, piše Mirror.

Jedna online stranica, 21-godišnju Stephanie Beaudoin zove 'najseksi kriminalka na svijetu', nakon što je na internetu objavljena njezina fotografija kako pozira u bikiniju.

Beaudoin iz Quebeca u Kanadi, dospjela je na naslovnice nakon što je optužena za 108 prijestupa povezanih sa 42 navodne provale tijekom ljeta. Među optužbama za provale i krađu, nalaze se i optužbe povezane s oružjem, ali nije objavljeno o čemu se konkretno radi.

Najzgodniji kriminalac na svijetu dobio je loše vijesti

Mlada djevojka provaljivala je u kuće u mjestima Arthabaska i Maple kroz stražnja vrata ili podrumske prozore, a u pljačkama su joj pomagala tri tinejdžera.

Stephanie privlači mnogo pažnje na internetu, većinom zbog svog izgleda. Ona je već druga zgodna osoba iz reda kriminalaca ove godine. Podsjetimo da su ovo ljeto, mnogi oči naslađivali policijskom fotografijom plavookog Jeremyja Meeksa, optuženog za nelegalno posjedovanje oružja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene